Locatie & Concept

Un restaurant ce combină tehnicile clasice cu bucătăria modernă şi influenţe româneşti şi unde poţi servi: Aperitive, Salate, Peşte şi Fructe de Mare, Paste, Risotto, Carne, Supe, Garnituri şi Desert.

Şeful bucătar are o abordare modernă de gătit, combină tehnicile clasice cu bucătăria modernă şi influenţe româneşti, rezultând feluri de mâncare cunoscute pentru unicitate şi preţiozitatea lor.

Fiecare preparat este unicat datorită imaginaţiei şi măiestriei de a combina ingrediente de calitate prin metode creative şi surprinzătoare, creând astfel bucuria gourmet. Cu o ambianţă elegantă, într-un spaţiu de la 1900 în care designul modern se îmbină cu elemente istorice ale proprietăţii bine conservate, restaurantul La Papanu crează cadrul perfect pentru o experienţă unică.

Aici limitele gastronomiei vor fi demolate!

Imaginativ, inspirat & gustos

Centrul Vechi, acel loc unde TU te vei îndrăgosti de mâncare, vei adora cafeaua si ne vei împărtăși pasiunea pentru vinurile bune.

Imaginativ, inspirat şi gustos, aşa ne prezentăm în faţa clienţilor. Restaurantul La Papanu, situat în centrul vechi al Craiovei, este locul în care bucătarii transformă fiecare preparat într-o prezentare delicioasă prin armonia texturilor, aromelor şi culorilor.

Cu o ambianţă elegantă, într-un spatiu în care designul modern se îmbină cu elementele istorice ale proprietăţii bine conservate, restaurantul LA PAPANU crează cadrul perfect pentru o experienţă unică.

Galerie foto

Muzică live & invitaţi speciali

Organizăm periodic petreceri cu muzica live şi invitaţi speciali. Aruncă o privire în lumea noastră și descoperă totul despre evenimentele şi momentele unice pe care ţi le oferim, dar şi alimentele ce definesc esența restaurantului La Papanu Craiova.

Veți regăsi LaPapanu atmosfera boemă a vremurilor in care oamenii gustau petrecerea timpului de calitate cu prietenii, veți savura texturile și gusturile preparatelor atent pregătite, vă veți destinde în fața unui pahar de vin bun!

Daca doreşti să faci o rezervare online în cadrul restaurantului nostru, te invităm să completezi formularul de rezervări!

Evenimentele viitoare

Pasiune pentru arta culinară

Te îmbiem cu o varietate de produse; un meniu proaspăt, gustos şi sănătos.

Te invităm să te alături unui voiaj culinar cu preparate inspirate din tehnicile clasice ale bucătăriei moderne şi influente româneşti. Modul de preparare este unul sănătos iar modul de prezentare este unic!

Iubim mâncarea,adoram cafeaua și ne-am dorit dintotdeauna sa găsim un loc plăcut și cochet in care sa le găsim pe toate. Nu doar ca aici se mănâncă foarte bine, dar și restaurantul in sine este o atracție.

Meniul La Papanu

Un restaurant cu servicii complete

Selectează serviciul potrivit pentru tine:

Rezervări restaurant

Poţi face o rezervare în cadrul restaurantului nostru şi vei avea parte de muzică live şi invitaţi speciali.

Rezervări restaurant

Livrare mâncare

Serviciul de livrare mâncare în Craiova este mai rapid ca niciodată. Comandă acum prin Glovo App mâncarea ta preferată!

Comenzi la domiciuliu

Urmăreşte-ne pe reţelele sociale: